Skruekompressor


CPM-serien vår er kompressorer med elektromotor opp til 30kW. Dette er oljesmurte kvalitetskompressorer med ytelse du kan stole på. Dette er velprøvd, velfungerende teknologi som gir deg mye glede og trygg forsyning av trykkluft i lang tid framover. Serien har brukervennlig styring og CPM er beregnet på også kunne gå i krevende produksjon. kompressoren er stillegående og egner seg derfor for plassering i de fleste industrimiljøer. Vedlikehold og servicepunkter er lett tilgjengelige for servicetekniker. Likedan den daglige kontrollen gjøres fra frontpanelet på kompressoren. Serien kan leveres som komplett enhet med kompressor, tank og tørke eller annen ønsket kombinasjon. Se menyvalgene nedenfor.CPA og CPBg-serien er kompressorer med elektromotor opp til 37kW. Dette er våre ultimate alt-i-ett-kompressorer som er oljesmurt med ytelse du kan stole på. CPA-serien ble lansert for mange år siden og har reimdrift. Den er senere utvidet med CPBg som er storebror i serien med direkte drevet transmisjon hvilket sikrer maksimal levert mengde trykkluft pr tilført kilowatt strøm. Dette er i tillegg til mer luft per kilowatt også stillegående og særdeles pålitelige kompressorer. Serien har brukervennlige og topp moderne styringer og er beregnet på å kunne samkjøres flere maskiner med optimal drift. Som andre av våre modeller er CPA/CPBg stillegående og egner seg derfor for plassering i de fleste industrimiljøer. Vedlikehold og servicepunkter er lett tilgjengelige for servicetekniker. Likedan den daglige kontrollen gjøres fra frontpanelet på kompressoren. Serien kan opp til 26kw leveres som komplett enhet med kompressor, tank og tørke eller annen ønsket kombinasjon. På 30 og 37 kw leveres de uten integrert trykktank. Se menyvalgene nedenfor.


På gruinn av at vi har så mange forskjellige størrelser, spenninger, trykk og tank-oppsett kan vi ikke vise alle på nettsida. men vi tar utgangspunkt i populære moddeller. 


CPM kompressorene leveres med endten 8, 10 eller 13 Bar. 

2,2-30KW

Tank-størrelsene og leveringsmengde varier med type og modell. 

Ta en prat med oss og vi finner rett størrelse på kompressoren til dere. 

Det er en bedre måte  å velge på enn å bare kjøpe en kompressor, faren er da at den kanskje blir for liten, eller har feil spenning. 


Sitter dere og vurderer om dere skal kjøpe ny kompressor fra oss? 

Ikke kast bort tida på andre aktører. vi har ikke bare gode produkter, men også valmuligheter når det gjelder service-partnere. 


På hagalandet er vi to firma som tar serice, i Sandnes 1 og i Odda 1. 

For deg som kunde betyr det at om en av oss ikke gjør god nokk jobb, eller du er missfornøyd med noe, vil det alltid være andre å velge mellom. 


Dersom dere går for et av alternaive merkene, vil dere miste den muligheten og være gift med den aktløren dere går for på godt og vondt. 


I stedenfor masse koder og uitestenging av kunder fra sitt eget produkt, har vi alltid kunden i sentrum og ønsker å hjelpe kunden i mål til å oppnå mest mulig oppetid. dvs. at vi strekker oss lenger enn konkurentene med å få maskinene fortest mulig opp å¨gå igjen om det skulle være noe. 


Det er alltid mulig å ta en tlf til oss, om det er noe dere lurer på.